Kapcsolat

Elérhetőségeink

Cégnév

SIBB DESIGN Kft.

Székhely

4200 Hajdúszoboszló, Kösialja u. 16.
h

Adószám

25173749-1-09

Email

info@sibb.hu

Mobil

+36 70 778 4004

Web

www.sibb.hu

Bankszámlaszám

10400339-50526775-87671004 (K&H)
“Vállalkozva tanulunk, csapatban gondolkodunk!”

Kérdésed van? Küldj üzenetet!

Kövess minket a Facebookon!
Nagy Bence

Nagy Bence

Ügyvezető

Nagy Bence vagyok, 22 éves egyetemi hallgató, egy fitness terem vezetője illetve web designer. A pozitív kisugárzás, az örök optimizmus és az állandó tenni akarás, ezzel tudnám jellemezni magam.
Modern, letisztult és minőségi weboldalakat készítek keresőbarát felépítéssel, amelyek megfelelnek a szabványoknak – olyan cégeknek, amelyek a digitális világban modern és aktuális megjelenést várnak el.

Kovács Bálint

Kovács Bálint

Web Designer

Kovács Bálint vagyok 22 éves Egyetemi hallgató és Web Designer. Kisugárzásomnak köszönhetően jól kommunikálok, könnyen szót értek az emberekkel. Célom, hogy az ügyfelek olyan minőségi weboldalt kapjanak, amelyet büszkén mutatnak meg másoknak és szívesen tovább ajánlják munkámat.
Kerekréti Ákos

Kerekréti Ákos

Kreatív szövegíró

Kerekréti Ákos vagyok, okleveles közgazdász kereskedelem és marketing alapszakon. Csapatunkban online és content marketinggel foglalkozok. Az online marketing egy folyamatosan változó terület, amelynek hatalmas jelentősége az üzleti szférában. A szöveges tartalmak megfelelő szerzése és frissítése elengedhetetlen az online sikerhez.