Munkáink

RB Fitness Kft.

Céljuk, hogy vendégeiknek teljes körű és kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtsanak, és ezáltal ők a társadalmunkban egészségesebb és tudatosabb gondolkodású emberként éljenek.

NetMasters

A NetMasters felhő alapú informatikai szolgáltatásokat kínál elsősorban kis- és középvállalkozások számára. Erősségük a nagy terhelésű webes rendszerek tervezése és üzemeltetése.

REOF Térítéses Betegellátó Központ

Külső és belső közreműködőik igénybevételével a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum által nyújtott betegellátási szolgáltatások egész palettájával várják a hozzá fordulókat.

Otthon Üzletház Kft.

Az Otthon Üzletház Kft. 1992. óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében higiéniai, vendéglátós, háztartási, irodaszer, ajándék, egyszer használatos és munkavédelmi termékek forgalmazását végezik.

Hajdúszoboszlón lévő saját tulajdonú két telephelyük (5.500 m2, 11.000 m2) és 29 munkatársuk, kellő lehetőséget biztosít arra, hogy a régió egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb legyen.

Öko Concept Kft.

Fiatal szakemberekből álló, dinamikus és innovatív építő vállalatként, olyan projektek megvalósítására törekszenek, melyek a tervezéstől kezdve, a kulcsrakész teljesítésen keresztül, a karbantartásokig, teljes összhangban vannak megrendelőik üzleti, financiális és időbeni elvárásaival, miközben a legmagasabb minőségben és műszaki tartalommal, környezettudatosan valósulnak meg.

További elégedett ügyfeleink, akik nyugodtan hátradőlhetnek

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben konkrét webdesign projekttel szeretnél megkeresni, vagy szeretnél velem együttműködni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Dolgozzunk együtt egy sikeres projekten!