Rólunk

A SIBB DESIGN csapatát fiatal, agilis, a saját szakterületükön sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják.

KIK VAGYUNK?

A SIBB Design csapatát Bence, a WordPress szakértő, Attila, a WordPress oktató, Dávid, a marketing specialista, Laura, a kreatív szövegíró és Tamás, a hosting guru alkotják.

Azért tudunk hatékonyan együttműködni, mert feltétlen a bizalmunk egymás felé: tudjuk, hogy ha bármelyikünk elvállalt egy feladatot, akkor az nemcsak el lesz végezve, hanem a lehető legjobban lesz elvégezve. Ez egyrészt óriási nyugalommal tölt el bennünket, másrészt minőségi garanciát jelent az ügyfeleink számára is.

MIT CSINÁLUNK?

Kreatív, letisztult, könnyen navigálható, gyors és minden eszközre optimalizált weboldalakat készítünk ügyfeleink számára, akiknek igény esetén pontosan célzott online marketinggel segítünk felpörgetni a vállalkozásukat. Otthon vagyunk a tartalommarketingben is, azaz nemcsak weboldalad szövegezését bízhatod ránk, hanem hírlevelek, PR cikkek és vállalati blogod írását is.

MIÉRT CSINÁLJUK?

Hatékony online jelenlét nélkül nincs sikeres vállalkozás. Mi láthatóvá tesszük ügyfeleinket a digitális térben annak érdekében, hogy minél többen találjanak rájuk. És hogy miért éppen ezt csináljuk és nem valami mást? Egyrészt azért, mert imádjuk, másrészt azért, mert hisszük, hogy értéket teremtünk a munkánk által.

Csapatunk

Akikre bármikor számíthatsz.

Nagy Bence

WordPress szakértő

Cégek új weboldalának létrehozásával az a célom, hogy segítsek azoknak a kis- és középvállalkozóknak, akik szeretnének élni az internet adta üzleti lehetőségekkel.
Nagy Attila

WordPress oktató

Szeretném, ha a WordPress használatát minél több kezdő vagy már tapasztalt vállalkozó elsajátítaná, ezért hoztam létre a WPKurzust, az online videótanfolyamot, ami bevezet a WordPress rejtelmeibe.
Eszenyi Dávid

Marketing specialista

A legújabb online marketingeszközök és csatornák kreatív kombinálásával nemcsak új ügyfeleket segítek szerezni a kis- és középvállalkozóknak, hanem pénzt is spórolok nekik.

Gál Laura

Kreatív szövegíró

Ismerem a szavak és a történetek erejét, ezért olyan szövegeket írok a hozzánk fordulóknak, amelyek a lehető leghatékonyabban szólítják meg az ő ügyfeleiket.
Lászlók Tamás

Hosting

A jól működő üzletmenet egyik alapja a gördülékeny és folyamatos online jelenlét. Célom, hogy ügyfeleink weboldalai gyorsan és fennakadásmentesen szolgálják ki a látogatóikat.

Vedd fel velem a kapcsolatot!