Szolgáltatásaink

Mobilbarát weboldal

Modern funkciókkal és kinézettel rendelkező üzleti célú weboldalakat készítünk egyedi igényekhez igazodva. A sok hasznos funkció beállításához a WordPress portálmotort használjuk.

Online marketing

Szolgáltatásunk során a céged profiljához legjobban illeszkedő online hirdetési felületen indítunk kampányokat, ezzel hozzájárulva weboldalad sikeréhez.

Keresőoptimalizálás

Szeretnéd megtöbbszörözni weboldalad látogatottságát? Manapság íratlan szabály: ami nincs a Google-n, az nem is létezik. Mi tudjuk hogy ezen hogyan lehet javítani!

Arculattervezés

Egy cég arculatának tükröznie kell a minőséget, a márkaértéket és bizalmat. Az online megjelenés hatványozott fontossággal bír abban a tekintetben, hogy ezekben a fontos tényezőkben miként vélekednek rólunk a leendő partnerek, vásárlók és beszállítók.

Hosting

Alapozd meg a sikered egy megbízható szolgáltatóval. Hogy a jövőben csak az üzletre kelljen koncentrálnod. Tőlünk olyan informatikai hátteret kaphatsz, amely a marketingedet és az üzleti céljaidat támogatja, legyen az domain, tárhely vagy céges levelezés.

Karbantartás

Legyen az oldalad mindig friss, naprakész. Ehhez folyamatos figyelem és rendszeres biztonsági mentések szükségesek. Ez a feladat neked sem tartozik a kedvenceid közé? Megértem. Nyugodtan bízd ránk, majd mi karban tartjuk!

Ha ez mind nem lenne elég, 100% garanciát vállalunk a munkánkra és nem kell tartanod a gaztevőktől.

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben konkrét webdesign projekttel szeretnél megkeresni, vagy szeretnél velem együttműködni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Dolgozzunk együtt egy sikeres projekten!